„Hoppá, ikreket várunk!”

Ahogy azt már bemutattam, van jó néhány olyan kellék, ami mindenféleképpen szükséges, és amit feltétlenül be kell szerezned már azelőtt, mielőtt a gólya meghozná a kisbabádat.

Ezek nem olyan eget rengetően hosszú listát képeznek, az viszont gondot okozhat, ha akár csak egyet is lefelejtesz a listáról.

Úgy értem, hogy nem jut eszedbe és teljesen megfeledkezel róla, majd hirtelen leesik a tantusz, miközben pont abban a pillanatban lenne rá szükséged, az elég nagy fejtörést fog okozni neked.

Gondolj csak bele, ha éppen éjjel kezd el sírni a baba és semmivel sem tudod megnyugtatni, és pont egy cumi hiányozna a boldogságához, ám de te mégsem szereztél le legalább egyet, akkor mihez fogsz kezdeni éjjel?

Tudom, ez egy béna példa volt és valószínűleg a helyzetet akkor is meg fogod tudni oldani, ha épp nincs kéznél egy ilyen helyzetben egy cumi, viszont pontosan jól ábrázolja azt, hogy milyen lesz, ha nem készülsz fel eléggé a baba érkezésére.
Igen, miután a baba megérkezett, azután is lehet vásárolni és beszerezni néhány extra cuccot, vagy éppen pont azt, ami kimaradt.

De miért ne könnyítenéd meg a saját helyzetedet azzal, hogy még jóval előtte utána nézel mindennek és felkészülsz teljes mértékben a pici érkezésére?

Ugye, hogy igazam van!

Egyik percről a másikra megváltozott minden

Egyik percről a másikra megváltozott minden

Amikor egy pár megtudja, hogy babát várnak, szinte azonnal el is kezdenek tervezgetni, gondolkozni, hogy mit és hogyan csináljanak, mit vegyenek, hogyan alakítsák át az egyik szobát babaszobává és még sorolhatnám.
Szépen lassan elkezdenek készülni a baba érkezésére, már a neveken gondolkoznak és a szoba falának színén, amikor egyik alkalommal a doki közli, hogy amúgy ikrek lesznek, úgyhogy dupla az öröm.

Igen, ez nálunk is pontosan így volt.

Hirtelen azt se tudtuk a férjemmel, mire gondoljunk. Nagyon örültünk neki, hát hogy ne örültünk volna!
Azonban két baba dupla annyi holmit jelent, dupla annyi készülődést, dupla kiadásokat és még sorolhatnám. 

Iker babakocsi

Iker babakocsit venni? Mégis milyet?

Így hát aztán a jól elkészített listánkat kicsit nekünk is át kellett írni.
Szerencsére matekból mind a ketten jók vagyunk, így nem esett nehezünkre mindent megszorozni kettővel, viszont akkor már elkezdtünk gondolkozni, hogy a listáról hiányzik még egy dolog, az viszont, ha tetszik, ha nem, de már jóval zsebbe nyúlósabb lesz, mint három darab cumisüveg és húsz darab eldobható pelenka.

Azt tudtuk, hogy a korábban felsorolt holmikat honnan kell beszerezni, hiszen nem nehéz manapság belebotlani egy-egy bababoltba, vagy éppen az interneten találni egy-két oldalt csak úgy, a semmiből az orrunk előtt elsiklani. Viszont arról már annyira magabiztosan nem tudtunk nyilatkozni, hogy mégis honnan szerezzünk az elvárásainknak megfelelő iker babakocsit.

Akarom mondani, iker babakocsit.

Az ajánlás mindig jó döntéshez vezet

Az ajánlás mindig jó döntéshez vezet

Na, de aki keres, az talál.

Főleg, akkor van könnyű dolgod, ha körülötted van legalább egy család, akiknél éppen ugyanúgy aktuális ez a kérdéskör, mint nálatok.

Persze az internet világában nagyon hamar rá lehet találni rengeteg mindenre, mint ahogy arra is, hogy hol érdemes babakocsit venni, de én örülök neki, hogy az ismerőseim körében volt ugyanúgy egy pár, akik babát vártak és egy nagyszerű üzletet tudtak nekünk ajánlani.

Én elmondom most neked, hogy milyen a tökéletes iker babakocsi.

Legyen elképzelésetek arról, mit akartok!

Legyen elképzelésetek arról, mit akartok!

Mielőtt belevetnéd magad abba, hogy iker babakocsikat keress akár az interneten, akár a boltokat járva, készítsd fel magad arra, hogy ez bizony nem lesz egy olcsó mulatság. Ez van, a babakocsik nem pár ezres kiadást jelentenek.

Nekünk voltak elképzeléseink már a keresgélésnél, és szerencsére találtunk is olyan babakocsit, ami megfelelt ennek. Mi mindenképpen világos színű babakocsit akartunk.

Tudom, a világos hamarabb koszolódik, de nem sárral fogom dobálni és a spagettit sem felette esszük, úgyhogy szerintem nincs ezzel semmi gond.

A világosabb színektől sokkal jobb kedvünk lesz, a hangulatunk is jobb tőle, és mivel minden nap a babakocsit bámuljuk, így sokkal jobban örültünk neki, hogy végül egy bézs színűt vettünk és nem egy feketét, mondjuk.

Ez a legjobb iker babakocsi

Ez a legjobb iker babakocsi

Ennél a babakocsinál a két rész egymás mellett van, ezeket könnyen ki lehet cserélni autós babahordozókra, ami nagyon kényelmes megoldást jelent így a számunkra. A kerekei masszívak, felfújhatóak és könnyen lehet velük manőverezni, ami tegyük hozzá, két babánál és egy ekkora babakocsinál igazán nagy előnyt jelent.

A tolókar öko bőrből készült és a magassága állítható, ami nekünk jól jön, mert én másfél fejjel kisebb vagyok, mint a férjem.
A mi babakocsinknak dupla hátsó kerék felfüggesztése van, illetve a mózeskosarakat is két irányban lehet rögzíteni, mindegyiknek két külön teteje van.

Igazán menő ez a babakocsi, ugyanis a mózeskosarak szellőztetővel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy nyáron, amikor nagyon meleg van, akkor árnyékol, azonban emellett ugyanúgy szellőztet is, tehát a levegő ugyanúgy jár.

Van rajta egy úgynevezett rejtett kapucni is, ami védi a piciket az erős napsütéstől és a hideg széltől egyaránt.
Két sportrész is jár hozzá lábzsákkal, amit akár előre, akár hátra fel tudunk szerelni, és a háttámlákat is tudjuk állítani, de még a bőrből készült lábtartókat is tudjuk állítani.

Van benne egy öt pontos biztonsági öv rendszer, szúnyogháló, egy babatáska pelenkázóval, egy nagy bevásárlókosár és, ha ez még nem lenne elég akkor kiesés gátló sport ülőrész is van, ami eco bőrrel van bevonva.

A szett, ami hozzájár, tartalmaz két mózes részt, két autós babahordozót, két sport ülőrészt és az adaptereket az autós babahordozóhoz. 

A minőség nagyon fontos

A minőség nagyon fontos

Én mondom neked, ha minőségi iker babakocsira vágysz, ami nem megy tönkre egy hamar, nem szakad szét sehol, tágas és nagyon jól lehet tárolni benne mindent, amire szükséged van, és emellett még kényelmes utazást is szeretnél biztosítani a babáidnak, akkor a babakocsi.hu weboldalról választasz.

Én is keresgéltem a férjemmel együtt az interneten, amikor kiderült, hogy ikreket várunk, de akkor még nem tudtuk, pontosan mire is lesz szükségünk.

Aztán ajánlás által rátaláltunk erre az üzletre, és hidd el, a legjobb befektetés, amit tehetsz a babáid érdekében, az az, hogy egy ilyen babakocsiba fektetsz, mint amilyenbe mi tettük.

Azóta is nagyon jól működik, minden rendben van vele.

Időben kezdjetek el keresni!

Időben kezdjetek el keresni!

Szóval nem árt utána járni, milyen babakocsik vannak a piacon, melyiket mikor lehet használni.

Illetve az sem utolsó szempont, hogy milyen kiegészítői vannak, és hogyan néz ki, hiszen minden nap használni fogod, muszáj, hogy neked is tetsszen.

A babakocsi talán az egyik legnagyobb befektetés, amit még a baba megszületése előtt meg kell vennetek, ne hagyjátok az utolsó pillanatra!

drog-stop.hu